2014/10/01

Feel the fear and do it anyway

Täsmälleen kahden viikon päästä istun lentokoneessa seuranani yks mun parhaista ystävistä ja sellainen hirveä innostusjännityspaniikkikutkutus mahan pohjassa.
Edessä on kuusi yötä ja seitsemän päivää seikkailua molemmille ennestään tuntemattomassa kaupungissa. Myös majoittuminen mitä luultavammin tapahtuu tuntemattomien ihmisten sohvilla tai parhaassa tapauksessa makuupusseissa lattioilla.
Tää on meille molemmille ihan uutta ja jännittävää, siksi ehkä vähän pelottavaakin. Mutta hyvällä ja ihan helvetin piristävällä tavalla. Just tälläistä mä oon kaivannut jo pitkään, en vaan uskonut että tää olis mahdollista oikeesti saada onnistumaan näin nopeasti.
PicMonkey CollageMatkakohteenahan on siis se paljon hehkutettu, huikea Berliini. Tästä ei tarvinnut ees keskustella, vaan koko idea lähti siitä että molemmat vaan yksinkertasesti on pitkään jo halunnut päästä kyseiseen kaupunkiin. Ollaan vähän huonoja suunnittelemaan tai lähinnä toteuttamaan suunnitelmia, joten lähdetään avoimin mielin ja aika vähillä odotuksilla reissuun. Ei siis olla väsätty mitään tarkkoja aikatauluja tai päiväsuunnitelmia, vaan lähdetään lähinnä seikkailemaan ja katsotaan mitä kyseisellä kaupungilla on just meille tarjottavana.

Oon samalla ihan sairaan täpinöissäni enkä malttais enää odottaa, mutta toisaalta sitä ei ehkä ihan tajua että me ollaan ihan oikeesti lähössä Berliiniin ja vielä ihan vaan kahdestaan. Jännitän samalla tätä reissua ihan hirveesti, sillä se on monella tavalla sellaista omalta mukavuusalueelta poistumista. Mutta sitä mä kaipaan, sitä mä tarvitsen. Ihan niinku me kaikki. Parhaat kokemukset yleensä syntyy just silloin kun uskaltaa vaan vaikka vähän pelottaiski.
PicMonkey CollageTän reissun myötä mun vuoden bucket list tyhjenee taas parilla kohdalla, ja tsekkasin muuten viime viikolla sen tilanteen noin muutenkin ja tällä hetkellä yliviivattuna on tasan puolet niistä jutuista joita oon halunnu kokea ja saavuttaa. Tätä vuotta on jäljellä vielä vajaat sata päivää, joten vielä löytyy aikaa toteuttaa niitä juttuja! Vuoden lopuks kokoon varmaan tännekkin sellasen pienen yhteenvedon siitä listasta. Mielenkiintosta huomata mitä kaikkea vuodessa onkaan ehtinyt sattua ja tapahtua!

2 kommenttia :

  1. TUO SE VITUN LIKÖÖRI plus muut lahjukset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. xDD tää ei nyt varsinaisesti liittyny asiaan hei...

      Poista