2014/10/07

#vainkissajutut


PicMonkey Collage PicMonkey Collage PicMonkey Collage
Täällä blogin puolella tätä mun kattia on vilahdellut aika vähän siellä sun täällä, joten nyt päätin omistaa silmäterälleni kokonaisen postauksen! Mun mielestä kuvat kertoo paremmin kuin tuhat sanaa, mut aattelin silti kirjotella pienet kuvatekstit tähän mukaan.

1. & 2. Nää kuvat on ihan siltä ekalta viikolta kun saatiin vauva meille kotiin! Nukkuminen oli se juttu, ja mieluiten tietenkin mun jossain ruumiinosassa kiinni.
3. Tässä Pipan aamuvenyttelyitä, jotka varmaan on jokaiselle kissanomistajalle tuttuja. Tää kuuluu edelleen aamurutiineihin tai muuten kun unilta herää.
4. Perinteinen aamu meillä. Herään päivittäin siihen että kissa on jossain päin mun sänkyä hurisemassa, yleensä edelleen esim. mun kyljessä kiinni.
5. Joku epätoivoinen kiipes ikkunan sisään huutamaan... Yks jännittävimmistä jutuista on ehdottomasti kaikki ulkona oleva, joten ikkunoista ja ovista yritetään juosta ulos seikkailemaan jatkuvasti. Nää meidän kämpän ikkunat onki aika kätevät tollaseen maisematutkiskeluun kun sinne mahtuu kömpimään sisään! Tän lähemmäs niitä lintuja ei yleensä pääse.
6. Tässä yhdet päiväunet viime keväältä, kuten totuttua niin kisu tietenkin iholla.
7. Nyt maanantaina lähdettiin kirpeään syysilmaan ihmettelemään. Aina välillä käydään palleron kanssa ulkona, valjaissa ja hihnassa kiinni tietenkin. Tää on niin jännää puuhaa et luulen et kissan puolesta tätä vois harrastaa useemminkin!
8. Joku ei vaan oo syntynyt linssiludeks, taas yks epäonnistunut selfie meiltä kahelta :-(
9. Siihen simahti. Tätä joka paikkaan nukahtelua tapahtui ihan jatkuvasti erityisesti silloin ekoina kuukausina. Nyt se on vähän laantunut mut edelleen näitäkin sattuu silloin tällöin.

4 kommenttia :

 1. en kestä :-D ihania kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kieltämättä en mäkään aina kestä... kiitos! :-D

   Poista
 2. toi kasi on nii eeppinen en kestä xDD

  VastaaPoista