2014/09/25

Our minds are troubled by the emptiness

Jostain syystä tää aika edellisen postauksen kirjottamisesta tuntuu ikuisuudelta. Pitkiähän nää mun postausvälit on nykyisin aina, mut ehkä siitä syystä se tuntuu nyt pidemmältä kun ei oo tullu puuhailtua niin ahkerasti asioita kuin keväällä ja kesällä.
Tässä välissä oon kuitenkin ehtinyt sairastaa pakolliset tapposyysflunssat pois alta ja potea kokonaisvaltaista elämänkriisiä. Myös toi sää on yllättäen vaihtunut ihan kertaheitolla syksyiseksi ja lehdet tuntuvat putoilevan maahan nopeammin kuin huomaankaan.
aaIMG_1515
Kuitenkin kaikkien turhien arkipäivien keskellä oon onnistunut luomaan edes jotain rutiinihommia. Joka aamuiseksi tavaksi on taas tullut keittää kahvit heti ensimmäisenä kun sängystä ylös pääsen. Sen sijaan läppäriä en oo avannu heti aamusta pitkään aikaan.
Koneelle istahdan vasta päivemmällä tai joskus jopa illemmalla kun oon hommaillut jotain hyödyllistä tai vähemmän hyödyllistä; siivonnut, tiskannut, käynyt suihkussa, laittautunut, näppäillyt työhakemuksia, käynyt kaverin kanssa kahvilla, kiertänyt kirppiksiä, pitänyt mummille seuraa ja/tai syönyt liikaa pullaa jne.
Ihan kivoja tapoja sanoisin! Koska edelleen jollain tavalla tää blogitouhu innostaa, niin hyvä lisä olis tietenkin välillä ottaa se kamera käteen ja kerätä matskua arkistoihin ja samalla tänne. Tänkin postauksen pari hassua kuvaa on sieltä arkistojen kätköistä vuoden takaa syksyltä.
aaIMG_15211
Lähitulevaisuudessa on monta juttua tehtävänä ja odotettavana, niistä haluun kuitenkin tarinoida erikseen toisessa postauksessa! Oon ihan sairaan innoissani ja jokavuotinen syysmasennus tuntuu olevan piilossa tällä kertaa. Nyt kuitenkin jatkan muuta hääräilyä eli tällä kertaa vuorossa olis ihan jäätävän tiskikaaoksen purkamista, kuulemisiin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti