2014/01/21

50 (useless) facts about me

1. Mä oon tehny tälläsen postauksen vaan kerran aikasemmin, sekin mun ihan ensimmäiseen blogiin n. 14-vuotiaana :-D
2. Mulla on ollut aikasemmin kaks omaa blogia ja yks kavereiden kanssa yhteinen! 
3. Kyllästyn joihinkin asioihin vähän liiankin helposti, esim. huoneen järjestykseen/sisustukseen, blogeihin, toisinaan vaatteisiin ja biiseihin ja mun hiuksiin.
4. Kuitenki mulla on paljon sellasia ikuisuuslempparijuttuja kaikessa jotka ei sitten kyllästytä millään.
5. Tällä hetkellä mulla on hirvee sisustuskuume ja jopa ehkä vähän muuttokuume. Oon vähän ehtiny haaveilla omilleni muuttamista, ei ehkä kauheen ajankohtasta just nyt mutta ehkä jopa tän vuoden puolella!
6. Oon melko luova, tai ainakin tykkään toteuttaa itteeni kaikenlaisis eri muodois. Lähellä sydäntä esim. valokuvaaminen, kirjottaminen, laulaminen, sisustaminen, ja eiköhän pukeutuminenkin mee tähän samaan kategoriaan.
7. Mulla ei oo mitään selkeetä kutsumusammattia tai sen ihmeempiä kunnianhimoisia urahaaveita.
8. Tosin monta vuotta ajattelin lähteväni opiskelemaan valokuvausta peruskoulun jälkeen.
9. Oon varmaan ahkerin haaveilija koko maailmassa.
10. Ja ahkerin (ja samalla aikaansaamattomin) suunnittelija ja listojen laatija myös!
PicMonkey Collage
11. Mulla ei juurikaan oo mitään outoja/hassuja tapoja tai sit en vaan tiedosta niitä... (kamut valaiskaa??)
12. Paitsi ehkä että laulan lähes poikkeuksetta vaan kylppärissä. Ja tähänkin on looginen syy! Siellä on parempi akustiikka eli kuulostaa miljoonasti paremmalta (terkut naapureille)
13. Oon harrastanu luistelun lisäks balettia, ratsastusta, pianonsoittoa, laulamista/näyttelemistä ja musiikkia ylipäätänsä.
14. Luistelukouluun halusin vuonna 2005. Silloin idolina oli lähinnä Kiira Korpi, mutta seuraavana vuonna muodostelmaluistelu näyttikin paljon siistimmältä ja nyt tarkemmin ajatellen eipä musta koskaan olis kummoista yksinluistelijaa tullutkaan...
15. Pienestä lähtien oon ollut "laumasielu", mutta tässä vuosien varrella kasvaessani musta on kuoriutunut myös se hyvin itsekseen viihtyvä erakko.
16. On ihan parasta vaihtaa päivän kuulumisia ja pienimpiäkin tapahtumia muiden kanssa!
17. Mä oon aika tasasesti yhtä innokas niin puhumaan kuin kuuntelemaankin.
18. Mulla on kyllä paljon kavereita, mutta oikeesti läheisiä ystäviä vaan ihan kourallinen.
19. Oon tosi huono pitämään yhteyttä mun kavereihin ja ylläpitämään ihmissuhteita noin muutenkin.   Tää ei ikinä oo ollu mitään henkilökohtaista, se vaan aina jää... tosi huono tapa jonka suhteen skarppaan tänä vuonna!!
20. En oo ikinä seurustellut vakavasti.
PicMonkey Collage 21. Käytetyimmät appsit mun puhelimessa on kiistatta spotify, instagram, weheartit, whatsapp ja candy crush.
22. Arkipäivät etenkin ilman spotifyta ja kuulokkeita olis tuskaa.
23. Pääkaupunkiseudulla liikkuessa bussi voittaa aina junan. Kauemmas mennään sit junalla!
24. Mun maailmassa burana tai muu särkylääke on vastaus melkeimpä kaikkiin vaivoihin.
25. Oon huono noudattaa mitään rutiineja vaikka kuinka haluisinkin olla kaikessa täsmällinen.
26. Mulla olis periaatteessa nyt tosi hyvä opiskelumotivaatio ja mua harmittaakin kun väsymys ja kiire vaikuttaa siihen niin paljon etten sit kuitenkaan saa mitään aikaseks.
27. Talvi on ainut vuodenaika josta en tykkää. Oon niin vilukissa ja samalla kuitenkin pinnallinen että talvivaatteet tuottaa aina ongelmia.
28. Jos mulla on paha mieli/harmittaa niin ratkaisu on mun kolmen ässän kombo: shoppailu, siivoominen ja syöminen.
29. Oon aika sotkunen ihminen mut ristiriitasesti kuitenkin siivoominen on ihan parasta...  Tai no pitäähän sitä sotkee että voi sit siivoota?
30.  Saan mun pään sisällä _ihan_ kaikista pienistäkin asioista ongelman tai vähintääki monimutkasemman ku mitä se todellisuudessa on.
PicMonkey Collage 31. Oon ikuisesti katkera siitä että oon syntynyt joulukuussa ja siitä kuittailusta että oon suunnilleen aina porukan nuorin (hehee paitsi joukkueessa!!!)
32. Mulle ei oo suotu erityisen loistavaa matemaattista älyä... eikä kyllä juurikaan kielipäätä, enkku tosin on sitten poikkeus!
33. Mun hiukset on käyny varmaan kaikki blondin, brunen ja punasen sävyt läpi. Aikoinaan kuulin paljon että mulle sopii kaikenväriset hiukset ja täytyy sanoa että oon samaa mieltä!
34. Vähän nuorempana mulla oli pieni pakkomielle lävistää mun korvia ja lopulta niitä reikiä kerääntyi yhteensä 10. Onneks tajusin lopettaa siihen, eihän mulla riitä ees näihin ikinä korvikset kun hävitän niitä niin tasaseen tahtiin.
35. Mulla on kans ollut smiley tuolla suussa roikkumassa, mutta kun se oli yllärinä photoshopattu mun rippikuvasta pois niin mäkin aloin kyllästymään siihen ja otin pois :-D
36. Tatskakuume mulla on ollut suunnilleen niin kauan kuin muistan.
37. Oon vähän yllytyshullu. Ei varmaan oo kovinkaa montaa asiaa johon en ryhtyis kun vaan tarpeeks yllytettäis.
38. Mun sänky on maailman paras paikka, vaikka niinku sänkynä se on aika paska.
39. Itken tosi helposti ja vaikkei ehkä heti uskois niin oon kans ihan uskomaton herkkis.
40. Rakastan suklaata enemmän ku mitään muuta ruokaa täs maailmassa!
PicMonkey Collage 41. Haluisin osata arvostaa enemmän kaikkea mitä mulla on = olla tyytyväinen mun elämään ihan kaikilla osa-alueilla
42. Mun lempparinumero on 42, syystä jota en millään jaksa alkaa tarinoimaan (ehkä google selittää) :-D Oon myös haastanu mun iskän tatskaaman tän numeron johonkin mun kanssa, saa nähä riittääkö sillä pokka!
43. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin, vaikka oonkin vähän huono siinä. Mut se on aina yhtä jännittävää ja hauskaa joten toivoisin tätä tapahtuvan useemmin mun elämässä.
44. Oon tosi kiltti, avoin ja suvaitsevainen, joten tuun yleensä ihan kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Olis outoa kuulla jos joku sais musta jotenki ilkeen tai tympeen ensivaikutelman, koska ainakin pyrin siihen ettei niin olis.
45. Jätän kaikki asiat heräämisestä koulujuttuihin ja lahjaostoksista ruuanlaittoon ihan viime tippaan. Niin että just ehtii töihin, pääsee kursseista läpi ja saa ylipäätänsä asiat aikaseks.
46. Mulla on hyvät unenlahjat. Nukahdan lähes poikkeuksetta aina kun tarve vaatii ja silloinkin kun ei niin välttämättä tarvitsis. Nimimerkki myös kämpän portaat sopii parin tunnin nokosille....
47. En oo aamuihminen sitten tippaakaan. Oon aamuisin välillä tosi kiukkunen ja ärsyynnyn kaikesta helposti. Kestää myös sellanen pari tuntia että herään kunnolla... Sen sijaan iltaisin (tai öisin) herään touhuumaan ja puuhaamaan vaikka mitä turhaa vaikka olisinkin ollut koko muun päivän rättiväsynyt.
48. Mulla on ihan hirvee sairaalakammo. Vihaan kaikkea lääkäreihin ja sairaaloihin liittyvää, takuuvarma paikka voida pahoin ja pyörtyä.
49. Jos olisin rikas, niin palkkaisin itelleni jonkun hipsuttamaan mut uneen joka ilta. No hei kyllä me kaikki tiedetään miten taivaalliselta tuntuu kun joku hipsuttaa/piirtää sormella selkään.
50. Oon pakkomielteinen mun hiusten latvoista. Pakko aina ottaa sakset käteen jos huomaan liikaa hamppua tai että ponnari alkaa muistuttaa enemmänkin hiirenhäntää.

Tää meni vähän tälläseks turhaks jaaritteluks aina välillä, mut noh mitäpä multa voi odottaa :-D Jos joku jakso ihan tosissaan lukea kaiken niin kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! Mun piti eilen/tänään lähteä ulos kuvaamaan että saisin tähän jotain järkevää kuvamatskua, mutta podenkin tässä sängyssä ihan jäätävää yllätysflunssaa joten... ehkä mä saan sit toisenki postauksen ulos tällä viikolla jos tää meininki jatkuu vielä pitkään!

2 kommenttia :