2014/02/16

Decoration wanties for spring

decor 2
decor 1


Kevät on muutosten aikaa ja täällä kaipailtais jo kovasti muutosta sisustukseenkin. Sellasia pienempiä ekaks toteutettavia hankintoja on varmaan verhot, matto ja jotain tauluja tai muuta vastaavaa täytettä tyhjälle seinälle. Myös kukkia voisin yrittää pitää elossa sitten keväämmällä.
Olisin maailman onnellisin tyttö jos löytäisin vaikkapa kirppikseltä myös kivan seinäpeilin, kirjotuspöydän ja jalkalampun. Oon nimittäin todella kyllästyny kattelemaan tota ikivanhaa peilikaapin ovea, jäätävän rumaa kattolamppua ja tekis ihan hyvää siirtää koneella hengailu, syöminen, kirjottaminen ja koulujutut kirjotuspöydälle tän ainaisen sängyssä asumisen sijasta. 
Tällä hetkellä mulla ei kyllä ole aikaa (eikä rahaa) alkaa metsästämään tai toteuttamaan tälläsiä, mut jospa tässä parin kuukauden sisään! Inspiroituminen ja projektin suunnittelu on yks kivoimmista vaiheista kuitenkin, joten toistaseks jatkan sitä.
Tässä samalla on hyvä ilmoittaa että blogin talvihorroksen ei pitäisi kestää enää kovin kauaa, tuun kertomaan lisää kuulumisia kuvineen kunhan vaan ehdin :-) 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti