2013/12/05

X-mas wishlist

x-mas wishlist


1. Ihan ehdottomaan tarpeeseen tulis laadukkaat valkoset lakanat ja uusi päiväpeitto! Eikä kivoja vuodevaatteita voi ikinä olla liikaa.
2. No se hehkutettu Tangle Teezer... Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?
3. Kangaskassit ja ruskeat pienet nahkalaukut alkaa jo kyllästyttämään, joten tällänen ihana simppeli tilaihme vois tulla ja pelastaa tilanteen.
4. Muumimukit on vaan parhautta. Vanhat kokoelmat kaapissa kaipailis jo uusia tulokkaita.
5. Tarviiko tätä edes selittää, mitä oliskaan joulu ilman suklaata? (Tai mun elämä ylipäätänsä :-D)
6. Oon jo kauan metsästäny niitä täydellisiä kollarihousuja jotka istuis täydellisesti, olis sopivan mittaset, kivaa materiaalia ja vieläpä lompakolle ystävälliset. Useesti jää tosta viimesestä kriteeristä kiinni, mutta ehkä joulupukki vois vähän jeesata tässä!
7. Biothermin vesipohjaset hajuvedet on ihan mun ykköslemppareita ja onkin melkeen tullu tavaks toivoo näitä jouluna ja samoin metsästää Stockan hulluilta päiviltä. Sain viime kisoissa pidätellä itkua, kun jotenkin yllärinä onnistuin tiputtamaan mun melkein täyden pullon... Totesin sitten vaan että nyt on hyvä syy odottaa joulua.
8. Villasukkia, huiveja, lapasia, pipoja, kaikki lämmikkeet kelpaa mulle. Tänä vuonna ostoslistalla on ollut etenkin tollanen panta ja iiiiso huivi.

Näiden lisäksi toivelistalla olis uus puhelin tai ainakin vanhan korjausta, kaikenlaisia lahjakortteja, leffalippuja ja kyllä se rahakin tulis hyvään käyttöön. Niin ja hei tietenkin lisätään vielä että tää lista pätee myös synttärilahjoihin (vinkvink äiti). Eikä nää missään tapauksessa oo sellasia "mun on pakko saada ihan kaikki tänne heti nyt kiitoooos", vaan yksinkertasesti toiveita! Joulupukki päättäköön mitä sieltä kuusen alta lopulta löytyy :-)

1 kommentti :