2014/04/28

Carried away

PicMonkey Collage PicMonkey Collage PicMonkey Collage PicMonkey Collage
1. Ostin elämäni ensimmäisen hatun joten pakollinen #selfie sen kunniaks! Kun sen kerran päähän uskalsin laittaa niin tuli vaan mietittyy et miksen oo opetellu käyttämään hattuja aikasemmin?? Pelastaa huonot hiuspäivät + vaatekriisit = näitä on pakko saada lisää.
2. Yks monista hyvistä aamuista yksin kotona, mustikoita ja uusin Trendi.
3. En osaa päättää onks avokadot pilannu vaiko sittenki pelastanu mun elämän. 
4. Kärppä ja aamujoogailut peilin edessä.
5. Hiirenkorvat on täällä!! Kesä!! Jess!!!
6. Kippis sunnuntain kunniaks ja valehtelematta on sitä kippistelty aika ahkerasti muidenkin päivien kunniaks. Ei tippa tapa...
7. Vihdoin ja viimein uudet lenkkarit, nää onki päässy yllättävän usein ihan kunnon lenkkikäyttöön ja pari kertaa mukavuudenhaluisena oon yhdistäny arkiasuihinkin. Ylivoimasesti kevään paras ostos.
8. Näin keväisin palaan kirjaston hyllyille notkumaan pitkästä aikaa ja talvitauon jälkeen pää lyö tyhjää, joten kotiin lähti nää takuuvarmat klassikot ja pari muuta varmaa lukunautintoa.

Heh, nää parit hassut räpsyt puhelimesta kertoo aika paljon mitä mun elämään kuuluu tällä hetkellä! Koneella roikkuessa lähinnä maratoonaan Gossip Girliä ja kamerakin lojuu jossain päin kämppää pölypeitteen alla. Oon sanonu varmaan miljoona kertaa miten kiva musta olis bloggailla useemmin ja paremmin, mut tällä hetkellä olosuhteet ei vaan anna periksi. Aikaa löytyis kyllä ja luultavasti innostustakin, mut kameramasennus jatkuu ja mun toistaseks käyttökelvoton läppäri vähän vaikeuttaa asioita. Ja rehellisesti sanoen, mulla on kyllä toisaalta aika kiire elää hetkessä ja nauttia tästä ihanasta keväästä. (Joo oon sairaan ärsyttävä kun jaksan vaan hehkuttaa noita loputtomiin, mutku niin se vaan on...) Epäilemättä te parit hassut lukijat siellä ymmärrätte kyllä, joten tää epäsäännöllinen ja epämääräinen bloggaus jatkukoon samaan malliin, palaillaan taas!

1 kommentti :