2014/03/13

Trying to be cool

IMG_3194 kopio kopio IMG_3134 kopio IMG_3130 kopio kopioHaluisin tällä hetkellä repiä pääni irti, sillä ensinnäkin näiden (ja kaikkien muidenkin kuvien) ottaminen oli ihan hirveetä taistelua mun vammaisen kameran kanssa ja sit vielä kun kaiken jälkeen lätkäsen ne tänne niin ne vähäisetkin tarkennukset ja värit on kadonnut taivaan tuuliin. Että siinäpä taas yksi syy miks postaustiheys on melkosen harva, uudelle kameralle olis tosiaan kipeesti tarvetta!!

Eniveis, mun piti tulla tarinoimaan vähän kuulumisia, mut tarkemmin ajatellen eipä mulle juuri mitään ihmeellistä kuulukkaan. Tollanen maailman söpöin kisuvauva kotiutu meille vajaa pari viikkoa sitten, enkä kotona ollessani oo paljoo muuta tehnykkään kuin leikkinyt tai pitänyt muuten vaan seuraa sille. Mammalomaahan ton kanssa tarvitsis kun kaikki yöunet pätkii pahasti kun toinen vaan haluis leikkiä kellon ympäri tai vaihtoehtoisesti nukkua naamalla/niskassa/kaulalla/päälaella/kainalossa/muualla muhun liimautuneena.  En kyllä valita kuitenkaan, enemmänkin oon yhä varmempi siitä että isona musta tulee vaan (hullu) kissanainen. Tää on lopun alkua...

Muutenkin mulle kuuluu aika hyvää, kevät on tuonut jokavuotiseen tapaansa muutoksen tuulia ja samalla aurinkoa mun elämään. Voisin oikeesti varmaan omistaa ens postauksen kokonaan kevään hehkutukselle ja kaikille ihanille asioille, ensimmäinen askel olis varmaan kameran ulkoiluttaminen joka jo se pelkästään vaatii multa aika paljon. Saa nähdä! Mut sen mä ainakin sanon että rakastan kevättä niin että itkettää.

2 kommenttia :

  1. Kivoja kuvia täällä ja kirjoitat taitavasti! :-)♥

    helmi-i.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tää sun blogi on yhellä sanalla kuvaten kaunis!! Jotenkin todella hurmaava ja söpö:) Ja kisukin on söpö:9

    VastaaPoista