2013/08/06

On niin helppoo olla onnellinen

Mä oon tajunnut puolen vuoden aikana etten tarvii mitään isoja ja huikeita asioita ollakseni onnellinen.
Aikasemmin mä olin kelannut että tarvitsisin. Että en vois olla onnellinen ennen kuin mulla on asia x tai oon saavuttanu asian y.
Jos luetellaan että tähänkään päivään mennessä mulla ei ole esimerkiksi timmiä kroppaa, haluamaani koulupaikkaa, loistavaa kymppiriviä todistuksessa, poikaystävää, pitkiä hiuksia, täydellistä ihoa, tosi paljon kavereita, erityisemmin rahaa, ei huikeita tapahtumia odotettavana, eikä mua edelleenkään kutsuta hirveesti mihinkään. Mitä sitten?
Voi kyllä, mä joskus vielä ajattelin että esimerkiksi noi olis sellasia mitä tarviin ollakseni onnellinen.
Onneks todistin itteni vääräks. En tarvii mitään noista, enkä mitään muutakaan vastaavaa. Oon tarvinnu ainoastaan hurjasti optimistisuutta, hymyilyä, päättäväisyyttä ja unelmia.
Ja näin oon pärjännyt paremmin kuin hyvin! Tällä hetkellä toivon vain enää maailman eniten onnistuvani säilyttämään tän tunteen. Onnellisuus itsessään on jo hiton hyvä syy olla onnellinen.
Niin ja yllä olevissa kuvissa oon muuten myöskin onnellinen, vaikka oonkin just herännyt (yksin), väsynyt, hiukset likaisina, meikittä, syöny edellisenä päivänä ihan liikaa suklaata, sotkenu yöllä sekä huoneen että unirytmin. Ja vaikka onkin maanantai.

5 kommenttia :