2013/08/24

After the moment


Oon kirjottanu tähän miljoona eri tekstiä, kaikenpituisia ja monista erilaisista näkökulmista. Ehkä tää fakta auttaa ymmärtämään miten paljon keksisin sanottavaa tästä kuvissa näkyvästä viikonlopusta.
Koko kesän, ellei jopa vuoden, odotetuin juttu. Ja vaikka mulla on tapana odottaa vähän liikoja ja liialla hypetyksellä pilaan fiiliksen monesta kivasta jutusta, niin tällä kertaa ne odotukset ei kyllä ollu yhtään liikaa. Festariromanssi jäi edelleen kokematta, mutta suoraan sanottuna ei se lopulta jaksa kiinnostaakaan.
Yksinkertaisesti pitämällä hauskaa ja nauttimasta kaikesta siitä festarifiiliksestä, sain kasaan melkoisen paketin ikimuistoisia juttuja. En tarvinnu niitä edellisvuoden ihan tykkejä lempparibändejä, en mitään älytöntä riehumista tai yoloilua, en yhtään isompaa kaveriporukkaa, en enempää rahaa tai muutakaan materiaa. Mä pärjäsin paremmin ku hyvin niillä eväillä mitä mulla oli.
Ens kesässä odotan jälleen eniten festareita, ehkä Ruissalo kutsuu neljännen kerran peräkkäin, ehkä heittäydyn villiksi ja kokeilen jotain muuta. Joka tapauksessa tälläsiä kokemuksia mä tarviin elääkseni.
Tarviin niitä ihan yhtä paljon kesällä siinä hetkessä kuin talvella muistoja fiilistellessä.

2 kommenttia :

  1. tai ehkä heittäidyt vielä villimäks ja lähet ruissiin ja johki muualleki mun kaa ;-)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tietty!! sen nyt pitäs olla päivänselvää että totta hitossa lähen ku on vaa varaa wooooooOOp :-D

      Poista