2014/12/19

Chasing time

berlin8berlin9
Tuore täysi-ikäistynyt täällä morjens! Kello näyttää lähemmäs kolmea yöllä, mulla on takana kiireiset mutta onnelliset pari päivää. Oon ihan järjetön synttäri-intoilija, varsinkin nyt kun oon ollut aikalailla se viimenen juniori kaveripiireissä. Itse synttäripäivä oli aika tavanomainen, paitsi että viestejä sateli vähän normaalia tiheämpään tahtiin. Silloin kyllä iltapäivästä raahauduttiin iskän kanssa hakkaamaan molempien ensimmäiset leimat iholle, joka tietenkin teki päivästä astetta jännittävämmän ja samalla onnellisemman. (Oon täysin rakastunut tohon ranteessa komeilevaan pikkukaveriin...)
Tänään päätettiin vielä lähteä lasillisille keskustaan, ihan vaan koska eilen ei ehtinyt ja pitäähän sitä mahdollisimman nopeesti päästä eka laillinen nauttimaan... Päädyttiin vielä kevyelle humpalle Kaikuun, jossa oli kyllä jälleen viikonpäivästä huolimatta hiton kiva meno! 
En tiedä miten on mahdollista tuntea tällästä onnellisuutta kaikesta, kai pieni irrottelu taas teki hyvää. Asiat on muutenkin aika kohdillaan, ei taida löytyä hirveesti valittamisen aihetta just tällä hetkellä! Edessä on vielä parin päivän huikee humppaputki ja samalla vielä koko vuoden loppukiri juhlimisen osalta. Ei sillä, etteikö sitä olis tänä vuonna tullut muutenkin juhlittua ihan tarpeeksi... 

Oon muuten koonnut jo perinteistä koostepostausta tästä vuodesta, joten voi olla et sen merkeissä kirjoittelen ens kerralla. Tän fiilistelyn kera julkaisen myös nää toistaseks viimeiset kuvat Berliinin reissulta, kun eipä mulla tähän hätään muutakaan kuvamatskua ole. 
Elämä hymyilee, samoin meitsi!! Huomenna pitää kuitenkin raahautua vielä kouluun tunniksi, vaikka yleensähän mulla ei perjantaisin koulua ole. Siksipä taidan kiirehtiä tästä nukkumaan, että varmasti jaksaa koko viikonlopun yli vielä ja sit levätäänkin vähän joulun merkeissä ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti