2013/07/03

Festarivaatetusta

Multa toivottiin festarivaatepostausta ja olisinki halunnu toteuttaa tän omien vaatteiden ja valokuvien kautta, mutta en saanu aikaseks mitään mihin olisin ollu tyytyväinen... Polyvore pelastaa tällä kertaa, vaikka voitte olla varmoja että mun omaan vaatekriiseilyyn se ei kummemmin auttanu, lähinnä vaan harmittaa ku omasta vaatekaapista ei löydy näin kivoja juttuja. Noh mutta höpöttelyt sikseen, here we go!festival fashion - casual prints & denim
Coolit printtipaidat/bändipaidat yhdistettyinä (farkku)shortseihin nyt ainakin on ihan varma nakki. Reppu selkään, tennarit jalkaan ja parit nahkaremmit ranteeseen. Rentoa ja perinteistä festarityyliä parhaimmillaan, ei voi epäonnistua!
festival fashion - bohemian attitude
Pitsiä, kukkia, hippiä, hapsuja, tyttömäistä söpöilyä ja maustetaan vaikkapa maihareilla tai farkkuliivillä. Sopii ehkä vähän rauhallisempaan fiilistelyyn, paras ja nätein pitsimekko ei ehkä kiitä mutafarmilla reivaamista.
festival fashion - rockin' attitude

Särmikästä asennetta ja tummanpuhuvia liehuvia kankaita. Niittejä, nahkaa ja paljon koruja! Näissä vaatteissa saa ja pitkääkin vähän likaantua kaikesta riehumisesta.
festival fashion - outfits
Erilaisia festariasuja in action! Kumisaappaat on aika yleisesti suosittu valinta festarijalkineeksi, niiden puhtaudesta kun ei tarvitse huolehtia (mitä mutaisempi, sen uskottavampi) ja sateen sattuessa pääsee tarpomaan lätäköissä, toisin kun esimerkiksi superlaadukkailla kympin tennaritohveleilla nimim. kokemusta on...
Asuja miettiessä kannattaa pitää mielessä käytännöllisyys ja mukavuus, unohtamatta omaa persoonallista tyyliä ja ehkä sitä jotain pientä lisäripausta jolla tuodaan festaritunnelmaa esiin.
Ja pidetään mielessä että ei siellä kuitenkaan kilpailla kuka on tyylikkäin pukeutuja, kannattaa välttää turhaa stressiä asiasta! Käytännöllisyys kunniaan ja fiiliksen (ja sään) mukaan vaan :-)

3 kommenttia :

 1. Sulla on tosi ihanan pirtee blogi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sellanen mulla oliki tavotteena jihuu :-)

   Poista
 2. tosi kivoi vaatekollaaseja!! haluisin itelleni noi kaikki vaatteet!!! :)

  VastaaPoista